Corneliu Vadim Tudor A MURIT

de:
14 sept. 2015
0 Afișari
Corneliu Vadim Tudor A MURIT

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seară, la spital, în jurul orei 18.30. Liderul PRM a ajuns de urgenţă la spital, luni, după ce a suferit un infarct, luni dimineaţă.

Citește și Ultima mare mizerie lansată în spațiul public de CORNELIU VADIM TUDOR, despre SIMONA HALEP și ION ȚIRIAC.

Corneliu Vadim Tudor a fost dus la Spitalul Militar din Capitală, din cauza unor probleme respiratorii, informează RTV.net. Corneliu Vadim Tudor suferă de edem pulmonar acut, precizează sursa citată.

Potrivit surselor România TV, Corneliu Vadim Tudor a ajuns la Spitalul Militar Central la ora 7 dimineaţa, împreună cu soţia. Medicii au constatat că starea sa este extrem de gravă, acesta având glicemia 500.

Timp de două ore medicii i-au făcut masaj cardiac şi au reuşit să-i repornească inima. Cadrele medicale au folosit toate mijloacele de resuscitare pentru a-l salva pe politician. Mai mult, aceştia l-au operat şi i-au pus 4 stenturi.

Au fost aduşi doctori din turele libere, ba chiar şi o echipă de medici americani a sosit urgent cu elicopterul de la Târgu Mureş.

Corneliu Vadim Tudor a mai ajuns de urgenţă la spital şi în trecut. Preşedintele PRM suferea de câţiva ani de diabet şi avea probleme cu inima.

Corneliu Vadim Tudor a fost dus de urgenţă, luni, la Spitalul Militar din Capitală din cauza unor probleme respiratorii. Potrivit România TV, Corneliu Vadim Tudor suferea de edem pulmonar acut. La scurt timp de la internare, C.V. Tudor ar fi făcut infarct.

Luni, în jurul orei 16.00, apropiaţi ai lui Vadim Tudor au declarat că liderul PRM se zbătea între viaţă şi moarte.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Cum arată CV-ul lui Corneliu Vadim Tudor, fondatorul PRM

Un apropiat al şefului PRM, Marius Marinescu, a confirmat pentru România TV că politicianul a făcut infarct şi că supărările acumulate au contribuit la agravarea stării sale de sănătate.

„Am înţeles că era foarte supărat, avea probleme financiare. Avea nevoie de bani de salarii pentru angajaţii publicaţiilor sale: 30.000 de lei. Avea nevoie de bani pentru tipografie. Era supărat pe această temă. (…) Cred că s-au adunat mai multe supărări”, a precizat Marius Marinescu.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut pe 28 noiembrie 1949, la Bucureşti. El s-a făcut remarcat încă dinainte de 1989, prin activitatea literară, iar după 1990 a fost un actor important al scenei politice, prin partidul pe care l-a întemeiat, România Mare.

Cookies