BAZAR

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. IMAGINI de la nunta lui Vadim Tudor, de acum 28 de ani. FOTO

CORNELIU VADIM TUDOR a prezentat in emisiunea „Acces direct”, în urmă cu doi ani, de la Antena 1, imagini necunoscute publicului de la nunta lui, din anul 1987.

CORNELIU VADIM TUDOR le-a închinat un poem soţilor Ceauşescu. IMAGINI VIDEO

„Am facut cununia civila si nunta in aceeasi zi. Asta e dovada ca puteai sa intri fara nicio problema intr-o biserica”, i-a spus politicianul Simonei Gherghe, citat de click.ro.

La fericitul eveniment au participat multe VIP-uri al vremii, a tinut sa precizeze Vadim. „Am facut nunta si pentru ca mama era bolnava. Dupa un an, ea s-a prapadit”, a povestit Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor A MURIT, luni seară, la Spitalul Militar. Liderul PRM a fost dus de urgenţă la spital, după ce a făcut un infarct.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. În ultima lui apariţie televizată, CORNELIU VADIM TUDOR a vorbit despre MOARTE.

VADIM TUDOR A MURIT. Ultima aparitie televizata a lui CORNELIU VADIM TUDOR a fost in emisiune la Teo Trandafir, pe 4 septembrie.

Vadim Tudor a fost ultima data invitat in emisiune la „Teo Show”. Ironia sortii e ca printre ultimele cuvinte pe care le-a spus, politicianul a vorbit despre moarte, scrie wowbiz.ro.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Fondatorul PRM a scris un poem dedicat morţii cu o săptămână înainte să sufere infarctul care avea să-i aducă sfârşitul.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. „Domnule Presedinte, ati trecut o clipa in lumea de dincolo? Nu, zic, astept sa treci tu primul si vin dupa tine!”, astea au fost ultimele cuvinte pe care Vadim Tudor le-a rostit intr-o emisiune.

Imagini video cu ultima apariţie televizată a lui CORNELIU VADIM TUDOR înainte să moară pe wowbiz.ro.

De ani buni, inima i-a jucat feste lui Vadim Tudor. Problemele s-au acutizat in ultima perioada din cauza problemelor financiare cu care tribunul se confrunta. In aceasta dimineata, Corneliu Vadim Tudor a facut infarct, iar dupa cateva ore a incetat din viata la Spitalul Militar din Capitala.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Ce scria CORNELIU VADIM TUDOR despre Oprescu: „I-a explodat o Grenadă în mână”

A MURIT CORNELIU VADIM TUDOR: Ultima mare mizerie lansată în spațiul public de CORNELIU VADIM TUDOR

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. CV-ul lui Corneliu Vadim Tudor, fondatorul PRM


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button