ȘTIRI

Cornel Dinu, văzut de Negoiță ca „spionul” din interiorul clubului

Cornel Dinu, administratorul delegat al clubului, a căzut în dizgraţia acţionarului Ionuţ Negoiţă, scrie Gsp.ro. Acesta este văzut ca un spion în interiorul clubului, considerîndu-se că oferă informaţii de la echipă.

După un material în care se preciza că jucătorii sînt nemulţumiţi de faptul că au fost certaţi de către Ionuţ Negoiţă, în a doua zi de Paşti, că nu evoluează pe măsura investiţiilor făcute la Dinamo, acţionarul a declarat, cu trimitere spre Cornel DInu: „Nu-i înţeleg pe unii care sînt plătiţi de club şi fac unele chestii, sabotează Dinamo pur şi simplu. Totdeauna au existat mai multe tabere aici, dădea în presă informaţii exagerate sau false. Vor exista restructurări. La Steaua sînt salarii neplătite de trei luni, dar nu se comentează ca aici”.

Negoiţă a adăugat și că Dinu nu l-a protejat pe Strătilă: „Vrea să se transfere la Steaua, asta pricep din declaraţiile sale. Atacă încontinuu jucătorii”.

Cornel Dinu a ripostat declarând că: „Sper să fi fost doar o rătăcire sau un şarpe care i-a suflat la ureche, sau să fie o răutate preconcepută împotriva unor oameni ce vor binele lui Dinamo. Şi nu poţi ţipa la jucători înainte de Ceahlăul că nu vor mai vedea nici un ban, apoi să spui că ai 30 de fotbalişti care vor veni la vară”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button