Cornel Dinu, internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Fostul antrenor a fost operat de urgență

14 apr. 2023
2583 Afișari
Cornel Dinu, internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Fostul antrenor a fost operat de urgență
Cornel Dinu, internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Fostul antrenor a fost operat de urgență. Sursa imagine: Inquam Photos / George Calin

Cornel Dinu, fostul antrenor al echipei de fotbal Dinamo București, a ajuns la Spitalul Floreasca, joi seară, unde a fost internat și operat de urgență, din cauza unor probleme la stomac.

Cornel Dinu a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală

Fostul sportiv, în vârstă de 74 de ani, s-a simțit rău încă de miercuri, iar joi seară a ajuns la Spitalul Floreasca și a fost operat de urgență.

Cornel Dinu a transmis într-un interviu pentru Fanatik că starea sa de sănătate este stabilă.

În momentul în care a ajuns la spital, cadrele medicale i-au făcut o gastroscopie și colonoscopie, care au indicat anumite probleme la colon, responsabile de hemoragia suferită de fostul mare fotbalist și antrenor.

Vineri, 14 aprilie, Cornel Dinu a fost mutat într-o rezervă și, cel mai probabil, va fi externat abia după Paște.

Fostul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare spune că, deocamdată, nu se poate mișca din pat și este hrănit și hidratat prin perfuzii.

Am avut noroc cu prietenul meu Gabriel Constantinescu. A venit aseară la ora 22 special pentru mine, după o zi întreagă de consultații ca să mă examineze și apoi să mă opereze. E cel mai bun gastroenterolog din România.

El mi-a făcut și prima colonoscopie, în 2009. Gabi e un tip nemaipomenit, e un medic excepțional. Îl cunoaște toată România. Mare rapidist.

Mi-a explicat că 10% problemele astea sunt de la esofag, 60% de la stomac și 30% de la colon. Nu vreau să mă gândesc că și tata, și fratele meu au murit din cauza cancerului de colon.

Nu cred că mă lasă acasă până după Paște. Nici nu mă pot mișca deocamdată din pat. Nu am mâncat nimic de două zile. Sunt hrănit și hidratat prin perfuzii.

Îmi face rău să mă uit (n.r- din Spitalul Floreasca) la stadionul tinereții mele. A ajuns o ruină, a declarat Cornel Dinu.

Cookies