ARHIVA B365

Coregrafia de la meciul DINAMO-STEAUA 17.04.2014 a făcut înconjurul lumii. Unde au ajuns imaginile

Dacă pe teren elevii lui Stoican nu au reuşit să se ridice la nivelul adversarilor din Ghencea decât în puţine cazuri, în cele patru partide din acest sezon (două în campionat, două în Cupă) campioana impunându-şi stilul de joc, în tribune situaţia a stat aproape de fiecare dată diferit. Joi seară, fanii lui Dinamo au pus în scenă o coregrafie superbă, în acordurile Bolero-ului lui Maurice Ravel, iar imaginile cu peluza de pe Naţional Arena au fost preluate de presa de pretutindeni.

DINAMO-STEAUA 17 APRILIE 2014. Clubul Dinamo, amendat de Jandarmerie după meciul cu Steaua

În general destinate să ajungă pe site-urile ultraşilor din Vest, imaginile de la „Unicul Derby” au fost de această dată preluate de publicaţii de prestigiu, Gazzetta dello Sport, UK Sports247 sau 101greatgoals.com fiind doar câteva exemple în acest sens, scrie gandul.info. 

DINAMO – STEAUA, 17 APRILIE 2014. Bătaie cruntă la semifinala Cupei României. VIDEO 

Joi seară, de la 20:30, s-a disputat pe Arena Națională al treilea episod din rivalitatea DINAMO-STEAUA. În campionat, cele două echipe au remizat, iar în manşa tur a semifinalei Cupei, roş-albaştrii au învins categoric. Meciul de joi seară dintre STEAUA și DINAMO s-a terminat cu scorul 1-1. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button