Coreea din București. Korean Rice Food Exhibition în Capitală

05 nov. 2020
80 Afișari
Coreea din București. Korean Rice Food Exhibition în Capitală

Gurmanzii aflați în București pe 7-8 noiembrie se vor putea bucura de produse alimentare coreene autentice și vor putea încerca mâncăruri noi și sănătoase.

Mai precis, evenimentul „Korean Rice Food Exhibition” va sărbători aniversarea a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Coreea și România.

Acesta se va desfășura pe parcursul a două zile, în incinta Carrefour Corbeanca Ilfov (7 noiembrie), respectiv Carrefour ParkLake București (8 noiembrie), în intervalul orar 9:00-18:00, potrivit unui comunicat de presă transmis de Ambasada Republicii Coreea.

Ce mâncăm?

Bucureștenii dornici vor putea încerca produse alimentare coreene autentice precum: Tteok-bokki (Batoane de orez), piure de orez, pulbere tradițională din cereale 100% organice (misu-garu), HWAYO – băutură tradițională obținută prin distilarea alcoolului din boabe fermentate de orez coreean, și supă cu tăiței de orez.

Pe lângă produsele ce au la bază orezul, vor mai fi disponibile în cele două locații extractul din rădăcină de Ginseng coreean, extractul de usturoi coreean, precum și găluște coreene (mandu).

În plus, vizitatorii vor primi mostre gratuite pentru a degusta acasă produsele disponibile.

Accesul la „Korean Rice Food Exhibition”

Accesul este gratuit pentru toți vizitatorii Carrefour Corbeanca și ParkLake, iar măsurile de prevenție și distanțare sociale vor fi respectate.

Cei interesați pot găsi mai multe informații pe paginile de Facebook ale evenimentului:

Cookies