BAZAR

Cora își propune să deschidă încă 2-3 hypermarketuri în București

Lanţul de hypermarketuri Cora, deţinut de belgienii de la LouisDelhaize, intenţionează să mai deschidă încă două sau trei magazine în Bucureşti, pe lângă cele patru existente deja, a declarat directorului general al Cora România, Philippe Lejeune, la deschiderea hypermarketului din Constanţa, citat de publicaţia specializată Magazinul Progresiv, conform Economica.net.

Cora deţine în Bucureşti patru magazine, Pentelimon, Lujerului, Sun Plaza şi Alexandriei. Primele trei sunt hypermarketurile cu cele mai mari vânzări din toată ţara, şi, potrivit lui Lejeune, şi rezultatele magazinului din Şoseaua Alexandriei, deschis abia la finalul anului trecut, sunt mulţumitoare. 

Unul dintre viitoarele hypermarketuri Cora va fi amplasat în cartierul Titan, în mall-ul Parklake Plaza, care va fi dezvoltat pe terenul fostei baze sportive Spartac de Sonae Sierra şi Caelum Development. Construcţia nu a început însă

Un alt hypermarket Cora, care va fi deschis mult mai repede, va apărea în zona cartierului Bucureştii Noi. Aici companiile canadiene Benevo şi CD Capital Partners, care au anunţat că în această vară va începe construcţia proiectului Victoria City Lifestyle Retail Center, au demarat lucrările de demolare şi curăţare a terenului din imediata apropiere a staţiei de metrou Jiului. Unul dintre pricipalii chiriaşi este Cora, care a semnat un contract de închiriere a unui spaţiu de 12.000 mp, din cei 68.000, cât are tot mall-ul. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button