Cora va deschide un nou hipermarket într-un mall din Bucureşti

de:
25 apr. 2013
3 afișări
Cora va deschide un nou hipermarket într-un mall din Bucureşti

Benevo, co-dezvoltatorul mall-ului Victoria City Center din cartierul Bucureştii Noi, a semnat, în această săptămână, un contract de închiriere cu retailer-ul belgian Cora, care va deschide în acest centru comercial un magazin cu o suprafaţă de 12.000 metri pătraţi.

În baza contractelor semnate până în prezent cu retailerii, dezvoltatorii proiectului Victoria City Lifestyle Retail Center estimează că până la mijlocul verii mall-ul va ajunge la un grad de ocupare de peste 70%, din suprafaţa totală de 68.000 mp.

Dacă iniţial dezvoltatorii anunţau că vor demara construcţia mall-ului Victoria City Center la finele anului trecut, acum Benevo anunţă că va începe lucrările de construcţie pentru acest proiect în această vară, iar inaugurarea este programată în trimestrul trei al anului viitor.

Proiectul, co-dezvoltat de Benevo şi CD Capital Partners, este gândit ca un centru de retail ce înglobează şi o clădire de birouri, potrivit unui comunicat de presă remis joi de companie. Proiectul Victoria City Center va îngloba conceptul tradiţional de mall, oferind atât un hipermarket, cât şi magazine de fashion, dar va pune la dispoziţia clienţilor şi o zonă de restaurante, entertainment şi relaxare, pe o suprafaţă totală de 11.500 mp.

„Am studiat evoluţia obiceiurilor de consum ale românilor şi am încorporat multe aspecte interesante în design. Astfel se va crea un mall regional datorită conţinutului şi caracterului unic al proiectului nostru pe piaţă. În plus, clienţii noştri vor observa o concentrare mai mare pe experienţele de entertainment indoor şi outdoor, care se conectează funcţional cu o ofertă variată în zona de restaurante”, a declarat Michael Topolinski, CEO-ul Benevo Capital, dezvoltatorul proiectului Victoria City Center.

Topolinski a mai precizat că, în prezent, Benevo poartă negocieri avansate pentru câteva terenuri în Bucureşti, astfel că, din 2014, este posibil ca dezvoltatorul Victoria City Center să aibă mai multe proiecte în Capitală.

Mall-ul Victoria City Center va fi amplasat pe terenul fostei fabrici Textila Dacia din Bucureştii Noi, într-o zonă la care au acces, în maximum 20 minute, cu maşina sau metroul, circa 310.000 cumpărători.

Benevo Capital este prezent pe piaţa locală din 2007, când a demarat mai multe investiţii, atât în sectorul de retail, cât şi în zona rezidenţială, unde grupul are cel mai mare portofoliu de apartamente noi din România.

Vezi aici: Cum va arăta cel mai nou mall al Capitalei

Cookies