ARHIVA B365

Cora îşi modifică programul de funcţionare: Magazinele se vor închide la 20:30

„Măsura a fost luată pentru a evita aglomerarea în special pentru aceste categorii, prima fiind mai expusă, iar cea de-a doua fiind la datorie, în prima linie a spitalelor, timp îndelungat”, a anunţat compania.

De asemenea, reprezentanţii cora spun că au vrut să se asigure că după închiderea magazinelor, tot personalul şi consumatorii au timp suficient să ajungă la casele lor, înainte de intrarea în vigoare a interdicţiei de circulaţie.

„Facem un nou apel către consumatori să înţeleagă că prioritatea absolută este siguranţa şi îi rugăm să evite aglomerarea. Pentru a putea respecta recomandările oficiale de a păstra cel puţin 2 metri distanţă între clienţi, cora îşi rezervă dreptul de a temporiza accesul în magazin, dacă este necesar, la grupuri de câte 50 de persoane, cozile fiind formate în afara acestuia. Îi asigurăm de asemenea pe consumatori că avem stocuri, ne aprovizionăm continuu şi dacă apar discontinuităţi la unele produse, acestea sunt temporare”, a informat compania.

De asemenea, compania a luat decizia de a suspenda, temporar, comunicarea promoţiilor pe pagina de Facebook a cora, „din respect pentru clienţi, având în vedere situaţia delicată şi provocările cu care toţi ne confruntăm în această perioadă din cauza ameninţării Covid-19”.

„În privinţa măsurilor de igienă şi prevenţie, aşa cum am mai precizat, au fost achiziţionate măşti, mănuşi, dezinfectante şi am intensificat igienizarea magazinelor, conform reglementărilor si recomandărilor autorităţilor. Sunt curăţate în mod constant, cu o frecvenţă mult mai mare decât în mod obişnuit cărucioarele, coşurile, suprafeţele magazinelor şi zona caselor de marcat”, mai precizează compania.

Compania a instalat din 17 martie paravane de plexiglass în zona caselor de marcat, pentru o mai bună protecţie a casierelor, care sunt expuse contactului prelungit cu publicului.

„Precizăm, de asemenea, că nu s-a luat măsura raţionalizării produselor. Punctual, în unele magazine am instituit o limită rezonabilă, chiar generoasă, pentru unele produse, măsură luată doar pentru a descuraja specula şi pentru a asigura cât mai mult timp marfa la raft, pentru cât mai mulţi clienţi. Solidaritatea şi cumpătarea sunt esenţiale în aceste zile şi îi rugăm din nou pe clienţi să cumpere chibzuit, cu gândul că ne găsesc aici şi mâine şi că noi facem eforturi neîncetate pentru a asigura continuitatea aprovizionării magazinelor cora din toată ţara”, mai arată compania.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button