Copos a câştigat de la Primăria Capitalei, în instanţă, parcarea de la Ateneu

de:
08 sept. 2011
0 Afișari
Copos a câştigat de la Primăria Capitalei, în instanţă, parcarea de la Ateneu

70 de locuri de parcare publică vor trece din administrarea Primăriei Capitalei în cea a finanţatorului clubului de fotbal Rapid Bucureşti, George Copos., scrie Gândul Este vorba de locurile de parcare situate în imediata vecinătate a Hotelului Athene Palace Hilton, pe care finanţatorul le va administra în baza unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile.

Contactat de gândul , George Copos a explicat că „pentru cele 70 de locuri de parcare din apropierea Hotelului Hilton există o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă. Aceasta a fost dată în baza Hotărârii de Guvern nr. 955 din 2004 care spune că parcările situate în limita a 50 de metri aparţin hotelului. Primăria Capitalei tergiversează punerea în practică a hotărârii judecătoreşti. Din respect pentru domnul Oprescu nu m-am dus încă în instanţă”. Întrebat dacă de cele 70 de locuri de parcare ar putea beneficia toţi bucureştenii care au treabă în centrul oraşului, Copos a răspuns că „vor beneficia toţi clienţii hotelului. Pentru mine client al hotelului este şi cel care intră să bea o cafea”

Administraţia Străzilor a confirmat pentru gândul că locurile de parcare din vecinitătatea Hotelului Athene Palace Hilton vor trece în administrarea finanţatorului clubului Rapid. Instituţia aşteaptă o decizie din partea departamentului juridic din Primăria Capitalei ca să poată încheia procesul verbal de predare-primire.

Cookies