Copilul dispărut marți în București, pentru care Poliția a cerut sprijinul populației, a fost găsit

05 ian. 2022
684 Afișari
Copilul dispărut marți în București, pentru care Poliția a cerut sprijinul populației, a fost găsit
Copilul dispărut marți în București, pentru care Poliția a cerut sprijinul populației, a fost găsit

Poliția a anunțat marți seară că băiatul de 12 ani, dispărut în aceeași zi într-o zonă din Sectorul 5 pe care nu o cunoștea, a fost găsit. Autoritățile au mulțumit tuturor celor care au distribuit fotografia acestuia și s-au împlicat în căutarea copilului.

Răzvan, copilul de 12 ani care dispăruse într-o zonă aglomerată din Sectorul 5, la rond Alexandria, a fost găsit în aceeași zi. Poliția a anunțat, în jurul orei 22.00, că băiatul este într-o condiție fizică bună și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

„Răzvan a fost găsit!
Este bine, într-o condiție fizică bună, nu a fost victima vreunei infracțiuni.
La acest moment este împreună cu familia și polițiști ai Serviciului Investigații Criminale Sector 5.
Mulțumim tuturor pentru implicare!
Celor care au distribuit fotografia băiatului, voluntarilor, jandarmilor și pompierilor care s-au alăturat polițiștilor în căutare, tuturor celor care cu fapta și cu gândul bun au contribuit la găsirea lui Răzvan.
Mulțumim!”, a transmis Poliția Capitalei.

În cursul zilei de marți, autoritățile au adresat un apel către populație să ajute la găsirea unui copil care a dispărut, marți, în zona rond Alexandria. „Răzvan Ștefan Linte, are 12 ani și era îmbrăcat cu o geacă maro, pantalon negru de trening, ghete negre, iar pe cap purta un fes galben, era descrierea făcută de polițiști.

„Astăzi, 4 ianuarie 2022, în jurul orei 14.30, în zona rond Alexandria, LINTE RĂZVAN ȘTEFAN s-a rătăcit. Are 12 ani, nu cunoaște zona, iar la momentul dispariției era îmbrăcat cu o geacă maro, pantalon negru de trening, ghete negre, iar pe cap purta un fes galben. Are 1,50 m înălțime și 35 de kilograme”, anunța Poliția Capitalei.

Cei care puteau oferi informații erau rugați să anunțe prin apel 112 sau cea mai apropiată secție de poliție.

 

Cookies