Copil lovit pe trecere de pietoni, pe Bulevardul Pallady și un număr îngrijorător de mare de accidente rutiere în București, în ultimele 24h

14 mart. 2023
566 Afișari
Copil lovit pe trecere de pietoni, pe Bulevardul Pallady și un număr îngrijorător de mare de accidente rutiere în București, în ultimele 24h
Copil lovit pe trecere de pietoni, pe Bulevardul Pallady și un număr îngrijorător de mare de accidente rutiere în București, în ultimele 24h | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un copil a fost lovit noapte trecută în București, pe Bulevardul Theodor Pallady. Copilul se afla pe trecerea de pietoni în momentul impactului.

Un copil a fost lovit pe trecere de pietoni, pe Bulevardul Pallady

Accidentul a avut loc noapte trecută, în jurul orei 21:00 la intersecția dintre Bulevardul Theodor Pallady și strada Victor Brauner, conform informațiilor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

La fața locului s-au deplasat atât echipaje din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră, cât și autospeciale SMURD.

Minorul lovit de mașină pe trecerea de pietoni a primit prim ajutor din partea unui membru al programului Există un Erou în fiecare dintre VOI.

Din fericire, copilul a scăpat cu viață fiind conștient atunci când a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale de care avea nevoie.

Accident pe Bulevardul Theodor Pallady. Un minor a fost lovit pe trecerea de pietoni
Accident pe Bulevardul Theodor Pallady. Un minor a fost lovit pe trecerea de pietoni | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Alte accidente ce au avut loc în București, în ultimele 24 de ore

Un alt accident ce a implicat un pieton a avut loc tot noapte trecută, la intersecția dintre Bulevardul 1 decembrie 1918 și Bulevardul Liviu Rebreanu. Acesta a avut loc în jurul orei 20:20, conform InfoTraficRomânia.ro.

Pietonul a fost lovit de o autoutilitară și a fost proiectat la 20 de metri pe trecere. La fața locului a intervenit atât polițiștii și echipaje SMURD, cât și un membru al programului Exista un EROU in fiecare dintre VOI, care a acordat îngrijiri medicale

Victima, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a fost grav rănită și transportată la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon din Capitală.

Accident cu pieton pe Bulevardul Liviu Rebreanu
Accident cu pieton pe Bulevardul Liviu Rebreanu | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Patru mașini implicate într-un accident

De asemenea, un alt eveniment de trafic loc la intersecția dintre Șoseaua Gării Cățelu și Șoseaua Pantelimon. În acest accident au fost implicate 4 mașini.

Conform informațiilor transmise de cei aflați la fața locului, unul dintre șoferii implicați în accident era beat. În urma impactului, persoanele rănite au fost transportate la spital.

Accident pe DN1 București-Ploiești

Tot ieri, 13 martie 2023, un accident avut loc în Otopeni. Acesta a implicat două mașini, iar una dintre ele s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului, o persoană a fost rănită și a necesitat îngrijiri medicale.

Traficul în zona respectivă a fost restricționat vreme de 30-40 de minute.

Mașină răsturnată pe DN1
Mașină răsturnată pe DN1 | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov (Bogdan Neculai)

Brigada Rutieră București a transmis, printr-un comunicat de presă Agerpres, că în ultimele 24 de ore, au ajut loc un total de 13 accidente rutiere. În urma acestora, 16 persoane au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale.

Cookies