Copil de 7 ani, în spital după ce a fost atacat de un câine maidanez, în Parcul IOR

de:
01 apr. 2014
0 Afișari
Copil de 7 ani, în spital după ce a fost atacat de un câine maidanez, în Parcul IOR

Copilul era in parc la joaca, supravegheat de o prietena a mamei sale, iar cainele l-a atacat din senin, spun martorii, citaţi de Hotnews.com. Incidentul a avut loc la scurt timp după ce echipele ASPA veniseră în parc pentru a ridica maidanezii, la solicitarea oamenilor, informeaza Romania Libera.ro.

Apelul la 112 a fost dat la ora 14,17, iar copilul a fost transporta la Spitalul Matei Balş pentru investigaţii medicale. El se află într-o stare echilibrată, dupa cum a declarat pentru AGERPRES managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu.

„Copilul era plin de sange. Am sunat la ASPA si la spital”, a declarat o martora a incidentului la B1 Tv. Aceasta a povestit ca imediat dupa atac au fost chemati reprezentantii ASPA, insa cainele care l-a muscat pe copil disparuse. In zona a fost vazuta si o femeie care a hranit cainele imediat dupa atac, gonindu-l apoi din zonă ca să nu poată fi prins de echipajul ASPA chemat.

„Cainele a venit pur si simplu si l-a atacat. Copilul a spus ca doar a cazut pe jos, iar cainele a venit spre el si l-a muscat”, a povestit femeia care se afla cu copilul in parc. Baietelul muscat era insotit, in parc, de un coleg de scoala si de mama acestuia, potrivit Romania Libera.ro.

„Am incercat sa ii tinem departe, dar cainii migreaza”, este raspunsul celor de la Sectorul 3, informeaza StirileProTv.ro, in timp ce oficialii din Primaria Capitalei arunca vina pe unii iubitori de animale, care ascund maidanezii de echipele de hingheri.

Cookies