Copiii pot dormi şi anul acesta sub Deinotheriumul de la Antipa

de:
21 iun. 2013
1 afișări
Copiii pot dormi şi anul acesta sub Deinotheriumul de la Antipa

Deşi, iniţial, programul prevedea o noapte pe lună, datorită numărului mare de solicitări, copiii cu vârste între 6 şi 12 ani, s-au lăsat „legănaţi” de Deinotherium în 10 nopţi diferite din vara anului trecut (mai-septembrie), informeaza un comunicat al Muzeului.
Peste 200 de copii au participat la controlul de închidere a Muzeului, au ascultat povestea sau legenda pregătită de către un cercetător, dedicată unui animal actual sau dispărut, şi au adormit în „Sala Deinotheriumului”.

Muzeul reia programul la cererea publicului şi îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 să petreacă o noapte la Muzeul „Antipa”! Înscrierea participanților se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: [email protected] sau la numărul de tel: 021 312 88 26, tasta 4.

Prezentarea copiilor înscrişi, la Muzeu, este stabilită pentru 5 iulie, ora 21.00, iar părinţii sunt aşteptaţi să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu orele 8.30, după ce copiii au servit micul dejun, constând în cereale şi brânzeturi proaspete asigurate de către sponsorii programului, Nestle şi Delaco România.

Deinotherium Gigantissimum este considerat unul dintre cele mai mari mamifere care au existat în lume, iar scheletul de la Antipa este singurul schelet complet descoperit în lume. A fost găsit de paleontologul român Gregoriu Ştefănescu în 1894 şi este cea mai valoroasă piesă a muzeului.

Cookies