Copiii intră gratuit la Zoo în weekend

de:
05 aug. 2011
0 Afișari
Copiii intră gratuit la Zoo în weekend

Primaria Capitalei, prin Directia de Mediu, va organiza in perioada 6-9 august, o campanie de educare a publicului referitoare la importanta protejarii mediului si a conservarii speciilor. Pentru acest eveniment au fost confectionate mascote in marime naturala, care sa reprezinte principalele animale de la gradina zoologica, anunta reprezentantii municipalitatii.

De asemenea, vor fi organizate concursuri de desene pe asfalt, cursuri de ecologie si tombole cu premii pentru copii. La intrarea in Gradina Zoologica, cei mici vor completa un talon de participare, in care vor trebui sa gaseasca raspunsul corect pentru 3 ghicitori cu animale. Taloanele se vor strange in urna, iar in fiecare zi va avea loc cate o extragere cu 3 premii, premiul cel mare fiind o bicicleta.

Evenimentele organizate la Gradina Zoologica vor fi deschise de primarul general, Sorin Oprescu, sambată, de la ora 11.00.

Ziua Internationala a Gradinilor Zoologice si Parcurilor este sarbatorita in fiecare an, pe data de 9 august, in intreaga lume.

Program
10.00- Animatie pentru copii
– mascote care vor antrena copiii in diverse jocuri si concursuri cu premii
10.00 -Inscriere pentru tombola cu premii- copiii vor complete un talon de participare si vor trebui sa raspunda la 3 ghicitori cu tematica. Premiile constau in biciclete, rucsaci si seturi de badminton
12.00- Concurs de desene pe asfalt, cu premii
14.00- Animatie pentru copii
– mascotele vor antrena copiii intr-un joc de intrebari si raspunsuri, copiii care raspund corect vor fi premiati
16.00- Ora de educatie ecologica
18.00- Inchidere eveniment

Cookies