Copiii din Sectorul 6 pot învăța limba spaniolă gratuit. DGASPC S6 organizează cursurile săptămânal

01 mart. 2023
288 Afișari
Copiii din Sectorul 6 pot învăța limba spaniolă gratuit. DGASPC S6 organizează cursurile săptămânal
Copiii din Sectorul 6 pot învăța limba spaniolă gratuit. DGASPC S6 organizează cursurile săptămânal. Sursa foto: Unsplash

Copiii din Sectorul 6 pot beneficia de cursuri de limba spaniolă gratuit, acestea desfășurându-se săptămânal. Cei mici au posibilitatea de a-și îmbunătății abilitățile lingvistice cu ajutorul unor profesori vorbitori nativi.

Copiii din Sectorul 6 pot învăța limba spaniolă de la profesori nativi

Copiii sunt încurajați să învețe limba spaniolă, fiind una dintre cele mai vorbite limbi din lume. Primăria Sectorului 6 anunță că Institutul Cervantes, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 le pun la dispoziție celor mici cursuri gratuite.

Cursurile de limbă spaniolă se desfășoară săptămânal, iar de acestea beneficiază peste 70 de copii anul acesta.

Cei care vor participa în cadrul acestora vor învăța să vorbească, să citească și să scrie fluent în spaniolă. Profesorii care vor susține cursurile sunt vorbitori nativi, iar metoda prin care vor preda este una interactivă și atractivă.

Cursurile gratuite sunt oferite de către DGASPC Sector 6, iar anual beneficiază de acestea sute de copii. Locația unde se desfășoară este Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală de la Conacul Golescu-Grant:

Ne distrăm și învățăm – Acesta este mottoul cursului de spaniolă de la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant.

Învăţăm și perfecţionăm toate deprinderile limbii în acord cu necesităţile copiilor într-un mod practic şi amuzant. Prin diferite tipuri de activităţi beneficiarii cursului vor dobândi abilităţi în a citi, asculta, vorbi şi scrie fluent în spaniolă, transmite Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Primăria Sectorului 6 oferă cursuri opționale pentru preșcolari, în grădinițe, fiind susținute financiar. Astfel, aproximativ 7.300 de copii pot participa la un opțional care are două ședințe pe săptămână.

Alți 2.000 de copii, ce au fost selectați în urma unor criterii sociale, participă la două opționale ce au patru ședințe pe săptămână.

Părinții au putut să opteze, la începutul anului, între limba engleză, dans, karate, teatru, balet sau pictură.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies