ARHIVA B365

Copiii din Capitală au rămas fără alocaţii din cauza unui funcţionar

Plăţile alocaţiei de stat pentru copii şi a indemnizaţiei pentru creşterea copilului aferente lunii octombrie, care de obicei se făcea în data de 15 sau 16 ale lunii, au fost întârziate pentru câteva zile.

Reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială spun că asta s-a întâmplat din cauza schimbării Guvernului. Ei au explicat că pentru aceşti bani se face o cerere la Ministerul de Finanţe, Ministerul trimite banii la Ministrul Muncii, iar de acolo la agenţiile judeţene care livrează banii beneficiarilor. Potrivit România TV, pe acest traseu s-a produs un blocaj.

„Ne cerem scuze beneficierilor din Bucureşti. Această situaţie a fost doar în Capitală şi a fost produsă de o eroare tehnică a unui funcţionar, însă îi asigurăm pe toţi beneficiarii că cel târziu mâine, 19 noiembrie, vor intra în posesia banilor. Funcţionarul va fi într-o cercetare disciplinară şi vom lua măsurile care se impun”, a declarat Marinela Dinu, director adjunct al Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button