Copii și adulți, găsiți de polițiștii din București într-o căzătură de clădire din S2, plină cu droguri. Praf alb consfiscat, suspiciuni de trafic de stupefiante

24 iul. 2023
234 Afișari
Copii și adulți, găsiți de polițiștii din București într-o căzătură de clădire din S2, plină cu droguri. Praf alb consfiscat, suspiciuni de trafic de stupefiante
Copii și adulți, găsiți de polițiștii din București într-o căzătură de clădire din S2, plină cu droguri. Praf alb consfiscat, suspiciuni de trafic de stupefiante | Captură video: Poliția Capitalei

Polițiștii Capitalei au acționat, pe data de 23 iulie, în vederea prevenirii și combaterii consumului ilegal de droguri în Sectorul 2. Astfel, într-un imobil dezafectat au fost descoperite șapte persoane și peste o sută de pliculețe ce conțineau substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Mai multe persoane au fost depistate într-un imobil dezafectat din Sectorul 2, fiind bănuite că ar comercializa droguri

Pe 23 iulie 2023, polițistii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6, 8 și 9 Poliție și ai Brigăzii Rutiere, în colaborare cu Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, au acționat în vederea:

  • prevenirii și combaterii faptelor antisociale,
  • pentru identificarea persoanelor pretabile la săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului,
  • pentru respectarea regulilor privind circulația pe drumurile publice.

În Sectorul 2, polițiștii au acționat în vederea prevenirii traficului și consumului ilicit de droguri, se arată într-un comunicat.

La o adresă din Sectorul 2, într-un imobil dezafectat, existau date și indicii cu privire la faptul că s-ar comercializa substanțe interzise de lege. Agenții au verificat locația pentru depistarea persoanelor bănuite că ar avea astfel de preocupări.

În urma verificărilor, polițiștii Secțiilor 6 și 8 Poliție, la adresa respectivă au fost depistate șapte persoane, având vârste între 14 și 41 de ani.

Totodată, au fost găsite și 129 de pliculețe care conțineau substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv și alte două pliculețe, asupra unei femei, în vârstă de 18 ani.

Tot în această locație, a fost găsită o pungă de circa 60 de grame, în interiorul căreia se află un praf alb, susceptibil a fi substanță interzisă de lege.

Un bărbat care avea asupra lui zeci de pliculețe cu praf alb a fost depistat pe o stradă din Sectorul 2

În aceeași zi, în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 9 Poliție au descoperit, pe o stradă din Sectorul 2, un bărbat de 39 de ani care deținea 53 de pliculețe, tip zip. Acestea conțineau un praf alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv.

În ambele situații, substanțele găsite au fost ridicate de polițiști. Cazurile au fost preluate de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, care urmează a sesiza D.I.I.C.O.T.

În perioada de referință, 109 de persoane au fost legitimate și 54 de autoturisme au fost verificate.

Au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.595 de lei:

  • 5 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice,
  • 7 sancțiuni pentru nerespectarea regulilor privind circulația pe drumurile publice,
  • o sancțiune privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi tramvaie.

Pentru aceste nereguli au fost reținute trei permise de conducere.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies