BAZAR

Copia penisului lui Terente, într-o expoziţie organizată într-un club de swingers din Capitală

Joi, începând cu orele 18:00, Attraction Club va inaugura expoziția permanentă „Penisul lui Terente”. Atractia evenimentului este reprezentată de expunerea, în premieră, publicului larg, a copiei fidele a celebrului exponat din cadrul muzeului Institutului de Medicină Legală din Bucuresti (IML), aruncat la coș în 2009, după o încercare eșuată de recondiționare.

La eveniment va vorbi Gavril Pătru, actorul care a interpretat rolul lui Terente în filmul de lung-metraj „Terente – regele bălților”, lansat în anul 1995, film regizat de Andrei Blaier și bazat pe un scenariu de Fănuș Neagu și jurnalistul de investigaţie şi publicistul, Constantin Cumpănă, singurul care a dedicat două volume despre controversatul Terente, denumite sugestiv „Terente”- vol. I și vol. II.

După inaugurarea expoziției, Penisul lui Terente va putea fi vizionat de către oricine, în incinta locației Attraction Club, atât cu ocazia participării la petrecerile swingers din club, cât și în cadrul unui program săptămânal de vizitare.

Clubul de swingers Attraction Club a fost deschis în București în 2010 şi are la activ cele mai multe petreceri swingers organizate vreodată în România, cu mii de participanți. Clubul a fost deschis de Roxana Ioniţă, un fost candidat PNL la alegerile parlamentare din 2008

Vezi aici: Cum arată cluburile de swing din Capitală FOTO

Attraction Club a lansat în vara acestui an Attraction Online Swingers Club, cel mai mare site de swinging din România – potrivit reprezentanţilor companiei. Site-ul, lansat în varianta Beta în luna iunie, a atras deja numeroşi pasionaţi de swinging din toate zonele ţării. Site-ul pune la dispoziția utilizatorilor un număr mare de funcții și facilitați de ultimă oră prin care cuplurile pot să-și găsească cu ușurință prieteni pentru swing. Înregistrarea pe site este gratuită.

Pe baza unui algoritm special, sistemul Attraction Online Swingers Club calculează şi afişează compatibilitatea cu alte cupluri compatibile cu cei interesaţi, făcând astfel ca experienţa sa fie mai intensă.

De asemenea, pe acest site utilizatorii activi au posibilitatea de a deveni populari şi de a se promova dupa propria imaginaţie.

Site-ul pune la dispoziţia utilizatorilor şi întâlniri săptămânale pe „chat” pentru discuţii libere cu ceilalţi membri.

Cei care vor să îşi sporească gradul de încredere în faţa celorlalţi utilizatori au la dispoziţie două modalități prin care pot deveni membri certificaţi: fie prin participare la o petrecere în Attraction Club – certificarea în club, fie la distanţă – certificarea webcam.

Pentru promovarea site-ului, doi tineri căsătoriţi care practică swinging-ul au acceptat provocarea Attraction Club să apară necenzurați într-un clip video inedit, cu ocazia lansării Attraction Online Swingers Club, cel mai mare site de swinging din România, potrivit unui comunicat de presă remis anterior B365.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button