LA MINE-N CARTIER

Se dau ajutoarele de căldură pentru familiile nevoiaşe din Sectorul 4

Lemnele provin din acțiunile de toaletare, defrişare şi reducere de coronament, executate de ADPP Sector 4, iar cantităţile vor fi transportate la domiciliul tuturor beneficiarilor de către echipele de lucrători ai societăţii.

După finalizarea perioadei în care s-au primit cererile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire, Direcţia Generală de Asistenţă Socială Sector 4 a întocmit lista de priorităţi, fiind identificate 143 de familii beneficiare, fiecare urmând să primească câte 2 metri cubi de lemne.

Majoritatea familiilor care vor primi acest tip de ajutor pentru încălzire locuiesc în zonele şos. Berceni, şos. Giurgiului şi str. Mitropolit Filaret.

În luna iunie, primarul Cristian Popescu Piedone a demarat o amplă campanie de defrişare a pomilor uscaţi atât de pe marile bulevarde, cât şi în parcuri, „Poluarea m-a ucis!”. În cadrul acestei acţiuni, edilul a precizat că administraţia locală a inventariat 322 de copaci uscaţi pentru care a cerut cerere de defrişare la Garda de Mediu. Lemnul astfel rezultat va fi folosit pentru încălzire în iarna 2012-2013.

Din anul 2008 și până in prezent, 714 familii cu venituri reduse din Sectorul 4 au beneficiat de peste 1.700 de metri cubi de lemne.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button