Copaci doborâți și tramvaie blocate în București. Bilanțul după furtuna de scurtă durată

21 iun. 2022
2832 Afișari
Copaci doborâți și tramvaie blocate în București. Bilanțul după furtuna de scurtă durată
Copaci doborâți și tramvaie blocate în București. Bilanțul după furtuna de scurtă durată din oraș. Sursa imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Mai mulți copaci au fost doborâți de vijelie, iar tramvaiele au rămas blocate pe șine în București. Pentru doar câteva minute s-au rupt norii, marți după-amiază. Bilanțul după furtuna de scurtă durată care a produs pagube în mai multe zone ale orașului.

Copaci doborâți și tramvaie blocate în București

Furtuna din Capitală de marți după-amiază a fost una de scurtă durată, dar a produs mai multe pagube.

Vijelia a doborât mai mulți copaci, iar mai multe tramvaie au fost blocate în București. Unul dintre copaci a căzut peste firele de curent care alimentează tramvaiele de pe una dintre cele mai importante linii din oraș: linia de tramvai 41.

Linia 41 a fost blocată pe ambele sensuri pe Strada Lujerului, Șoseaua Virtuții din cauza lipsei tensiunii la rețeaua de contact. Tramvaiele au rămas blocate, iar oamenii au fost nevoiți să meargă pe jos între stații. Problema a fost remediată după 35 de minute.

De asemenea, un alt copac a căzut pe rețeaua de contact a tramvaielor din Capitală. Liniile 23 și 32 au fost blocate pe Calea Rahovei, la Piața Chirigiu, pe sensul spre Șoseaua Progresului. Problema a fost remediată după 25 de minute, potrivit informațiilor transmise de STB SA Clienți pe Twitter.

Bilanțul după furtuna de scurtă durată din oraș

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU) a transmis lista intervențiilor efectuate în București, după atenționarea meteorologică de tip Cod galben care a vizat orașul:

  • Strada Padureni – copac pe auto
  • Șoseaua Virtuții -copac pe carosabil
  • Strada Măgura Florilor – copac pe garaj
  • Strada George Georgescu – copac pe carosabil
  • Bulevardul Uverturii – copac căzut pe trotuar
  • Strada Dreptății – Copac pe carosabil
  • Strada Oncescu Nicolae – copac căzut pe auto

Codul galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce vizează Bucureștiul, rămâne valabil până la ora 21:00, potrivit ANM.

Cookies