VREMEA

Copaci prăbuşiţi pe carosabil şi peste maşini, în Bucureşti. O persoană a fost rănită

Un copac s-a prăbuşit peste două maşini, în Bucureşti. Incidentul a avut loc pe str. Clucerului, din Bucureşti, anunţă România TV. Într-una dintre maşinile peste care s-a prăbuşit copacul se afla şoferul autoturismului, care a fost rănit uşor.

„Dacă nu mă lăsam într-o parte pe banchetă cred că nu mai eram aici, eram mai grav”, a spus şoferul, în direct la România TV.

În jurul orei 19.15, un alt copac s-a prăbuşit peste un autoturism. Incidentul a avut loc pe str. Almas nr. 26. În jurul orei 19.20, un alt copac a căzut pe carosabil, pe Şoseaua Iancului nr. 17. În jurul orei 20.00, pe str. Cristescu Vasile, a căzut un alt copac pe carosabil.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, miercuri după-amiază, în jurul orei 18.30, un copac a căzut pe carosabil pe str. 1 Mai nr. 39, iar în Sectorul 4, pe Şos. Olteniţei nr. 81 s-a prăbuşit un alt copac peste un autoturism, la faţa locului intervenind echipajele ADP Sector 4.

Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, a declarat, la România TV, că de la ora 18 şi până la ora 20.00, pompierii au avut 6 intervenţii strict legate de manifestările meteorologice, în urma cărora au fost avariate 4 autoturisme, iar vestea bună e că nu s-au înregistrat victime în niciunul din aceste cazuri. De asemenea, Vasile a precizat că nu au fost înregistrate solicitări pentru acumulări de apă în locuinţe, pe străzi sau în pasaje, cum s-a întâmplat la ultima ploaie puternică. Pompierii sunt pregătiţi pentru a inteveni cu motopompe şi echipamente pentru extragerea apei din subsolurile locuinţelor sau de pe străzi, dar şi cu autospeciale pentru îndepătrarea copacilor căzuţi pe carosabil, peste autoturisme sau peste locuinţe.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button