ȘTIRI

Convenția de Tatuaje de la București (10-12 octombrie 2014). Ce evenimente vor fi, cât e abonamentul

Organizatorii anunță că peste 100 de artiști profesioniști vor participa la cea de-a cincea ediție a Convenției de Tatuaje de la București, iar cedetele convenției sunt Gaby și Victor Peralta, din Argentina.

Convenția include proiecții de film și variate concerte, de la hip-pop cu Șișu, El Nino și invitații lor, concerte de pian, și DJ set-uri dub, rock si pop. În premieră absolută la Convenția de Tatuaje, în acest an vor promova Romanian Folk Dances, o nouă abordare cerută de artiștii străini invitați. În program este inclus un show erotic marca Kennya & Jessica și activarea Comunității Bărboșilor și Mustăcioșilor din România printr-un concurs tematic. Fetele curajoase sunt așteptate pe facebook pentru a se înscrie în preselecția Miss Tattoo Convention Bucharest 2014. Programul final va fi publicat în curând pe tattooconvention.ro și pe facebook.

„Din Venezuela revine Emilio Gonzalez, însoțit de această dată de América Noroño Orea, un model de frumusețe feminină aflată în completarea celui mai excentric artist sculptor de trupuri umane, unul dintre puținii artiști din lumea modificărilor corporale neconvenționale care a studiat medicina și a aplicat-o în artă. Pentru publicul major și tare de inimă, invitații vor organiza demonstrații și freak-show-uri impresionante, vor suspenda voluntari din public folosindu-se de pielea acestora și vor releva multe secrete bine păstrate din tainele antice, tribale.”, anunță organizatorii

Abonamentele simple sunt disponibile în avans la prețul de 30 lei in retelele MyTicket si Eventim. Începând din acest an, organizatorii oferă și abonamente VIP care contin tricoul oficial International Tattoo Convention Bucharest 2014, lanyard personalizat cu ecuson VIP, acces special la sesiunile de Meet&Greet cu artistii invitati si activările acestora, plus invitație la after-party-ul oficial al conventiei, pachet disponibil la prețul de 100 lei. În zilele evenimentului vor putea fi achiziționate de la intrare abonamente la prețul de 40 de lei și bilete simple de zi cu 10 lei înainte de ora 18:00 și 20 lei până la ora 23:00.

Eveniementul este organizat de Next Level Tattoo în colaborare cu Asociația Tattoo and Piercing România și UETA – United European Tattoo Artists.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button