Controlorii STB au așteptat în stații doamnele și domnișoarele cu flori și bomboane. După, probabil c-au urcat în autobuze și au împărțit și amenzi😉

01 mart. 2023
5376 afișări
Controlorii STB au așteptat în stații doamnele și domnișoarele cu flori și bomboane. După, probabil c-au urcat în autobuze și au împărțit și amenzi😉
Controlorii STB au așteptat în stații doamnele și domnișoarele cu flori și bomboane. După, probabil c-au urcat în autobuze și au împărțit și amenzi | Sursă foto: Facebook- Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București a făcut un gest frumos pentru doamnele și domnișoarele din mijloacele de transport în comun, cu ocazia zilei de 1 martie (Mărțișor). Călătoarele au primit mărțișoare de ciocolată de la controlorii STB.

Controlorii STB au împărțit mărțișoare de ciocolată călătoarelor

Astăzi este ziua în care doamnele și domnișoarele primesc mărțișoare pe care le poartă toată luna martie. Conform tradiției, la final de lună, acestea sunt prinse de ramurile pomilor fructiferi.

STB a decis să le ofere un cadou femeilor ce au circulat astăzi, 1 martie 2023, cu transportul în comun de suprafață din Capitală. Mărțișoarele oferite de societate nu au fost de purtat, ci de mâncat.

Cu ocazia zilei de Mărțișor, zi în care se celebrează venirea calendaristică a primăverii, echipele de control au împărțit flori și bomboane.

Doamnele și domnișoarele au fost plăcut surprinse cu narcise și praline de ciocolată. E o acțiune menită să aducă bucurie la început de primăvară utilizatoarelor, transmite STB SA.

Cadourile au fost împărțite începând cu ora 10:00, călătoarelor ce au tranzitat următoarele stații din București:

  • Universitate,
  • Arcul de Triumf,
  • Răzoare,
  • IOR,
  • Hurmuzachi,
  • Drumul Taberei,
  • Palatul Copiilor.
Controlorii STB au așteptat în stații doamnelor și domnișoarele cu flori și bomboane. După, probabil c-au urcat în autobuze și au împărțit și amenzi
Controlorii STB au așteptat în stații doamnele și domnișoarele cu flori și bomboane. După, probabil c-au urcat în autobuze și au împărțit și amenzi | Sursă foto: Facebook-Societatea de Transport București – STB SA

Mărțișorul „Antipa”

Femeile vor beneficia de intrare liberă la Muzeul de Istorie Naturală „Grigore Antipa” astăzi. Acesta este cadoul pe care reprezentanții muzeului îl fac vizitatoarelor cu ocazia zilei de 1 martie (Mărțișor).

Vizitatoarele care aleg să își petreacă această zi în vizită la muzeu nu vor fi nevoite să cumpere bilete. Reprezentații au informat că acestea vor putea admira atât expoziția permanentă a din cadrul Muzeului Grigore Antipa, cât și pe cea temporară, „Creaturi ascunse”.

În această perioadă, cei care ne trec pragul pot descoperi expoziția temporară „Creaturi ascunse”, care te provoacă să descoperi universul fascinant al unor misterioase creaturi, transmit reprezentanții Muzeului „Grigore Antipa.”

Intervalul orar în care doamnele și domnișoarele pot merge să viziteze expozițiile este următorul: Între orele 10:00 – 18:00, 1 martie 2023.

Te-ar mai putea interesa și: 

Cookies