BAZAR

Control inopinat la metrou: Directorul Metrorex a verificat curățenia din metroul bucureștean

Potrivit unui comunicat de presă remis redacției directorul General al SC Metrorex SA, Aurel Radu, a efectuat luni noapte, în intervalul orar 23:30 – 03:00 un control inopinat pentru a verifica efectuarea curățeniei în spațiile metroului.

„Obiectul controlului a fost verificarea activitatii de curatenie în spatiile metroului, realizata de catre Asocierea S.C. Libro Events S.R.L. – S.C. Supercom S.A., asociere declarata câstigatoare pentru contractul cu durata de trei luni, reprezentând salubrizare spatii publice, spatii tehnice din statiile de metrou, trenuri electrice de metrou, locuri de remizare material rulant pe magistralele de metrou, colectare, evacuare gunoi din statii si depouri, spatii birouri”, se arată în document.

„Obiectivul principal al acestor controale este grija pentru modul de cheltuire a banului public iar scopul comun este îmbunatatirea modului de realizare a tuturor activitatilor societatii, activitati ce concura la confortul si siguranta calatorilor cu metroul”, a anunțat Metrorex.

Reamintim că în ultima vreme mai mulți călători s-au plâns de gunoaiele de la metroul din București.

În Piaţa Unirii 2, una dintre cele mai aglomerate staţii de metrou din Bucureşti, zac saci de gunoaie, iar şobolanii ies pe peron, în miezul zilei, după cum se poate observa în imaginile surprinse de un cititor B365.ro şi transmise pe adresa redacţiei.

Conducerea Metrorex spune că s-a ajuns în această situaţie din cauza contestaţiilor depuse la cele două licitaţii, pentru curăţenie, şi respectiv, servicii de dezinsecţie şi deratizare, organizate de instituţie încă din iarna anului trecut. Potrivit directorului general al Metrorex, în prezent, instituţia nici nu beneficiază de servicii de deratizare. Detalii despre contractele de deratizare găsiți într-un material B365.ro AICI.

Vezi si: De ce sunt pline de gunoaie staţiile de metrou din Bucureşti. GALERIE FOTO


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button