Control la gazonul de pe Naţional Arena

de:
10 feb. 2012
0 Afișari
Control la gazonul de pe Naţional Arena

„Am vorbit cu Argăseală, dar nu mă aşteptam ca gazonul să fie atât de bun. Meritul e al celor care l-au întreţinut, Primăria şi ALPAB. Ştiam că este bun gazonul, dar nu mă aşteptam să fie atât de verde” , a declarat Becali, citat de Mediafax.

După ce s-a ridicat prelata care protejează jumătate din teren, Gigi Becali i-a invitat pe reprezentanţii presei să calce pe suprafaţa de joc, însă Radu Popa s-a opus, iar atunci Becali a reacţionat: „Dacă îl strică îl plătesc eu. Îi plimb şi eu pe unde este mai frumos, la fel ca Ceauşescu”. Replica lui Radu Popa a fost: „Domnul Gigi, la dumneata totul se reduce la bani?”.

„Să vină presa să vadă că nu este gheaţă, ci iarbă şi că nu există riscul să pierdem cu 3-0 după cum a spus Dumitru Dragomir. Eu înţeleg că gazonul e protejat de o folie specială, dar de unde verdele ăsta aşa frumos? În cazul în care va fi ger, am înţeles că se va trage copertina. Încă este posibil să revenim în Ghencea pentru antrenamente, iar meciurile le vom disputa jumătate în Ghencea, jumătate pe Arena Naţională. Meciurile importante le vom disputa pe Arena Naţională, iar restul în Ghencea”, a mai spus Gigi Becali.

La Arena Naţională, doar jumătate de gazon este curăţat şi acoperit cu membrana specială, în timp ce jumătatea cealalată este încă îngheţată deoarece acolo nu bate soarele şi trebuie ca instalaţia de încălzire să dezgheţe gazonul, abia apoi urmând să fie curăţat şi acoperit.

FC Steaua întâlneşte, la 16 februarie, formaţia FC Twente, în manşa tur a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Partida, programată pe Arena Naţională, va avea loc de la ora 22.05.

Cookies