ARHIVA B365

Control la CNADNR, dispus de Ministerul Transporturilor, după dezvăluirile din ultima perioadă

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a dispus luni, 17.08.2015, Corpului de Control al Ministerului Transporturilor, efectuarea unui control la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România. În cadrul controlului va fi verificată veridicitatea informațiilor furnizate în presă în ultima perioadă, potrivit cărora în CNADNR ar avea loc mai multe ilegalități și abuzuri, sesizate de foști directori ai companiei. 

„Ministerul își exercită dreptul și obligația de a verifica informațiile apărute în presă. În măsura în care acestea vor fi întemeiate, se vor lua măsurile necesare pentru remedierea disfuncționalităților. De asemenea, în cazul în care se va impune, vor fi sesizate instituțiile abilitate. Consider că eventualele sesizări ar trebui făcute mai întâi la nivelul organelor de control ale companiei, ministerului, sau la nivelul altor instituții. Apariția doar în presă nu rezolvă problema și poate fi interpretată ca un gest subiectiv.
Din acest motiv, solicit ca atât în Ministerul Transporturilor, cât și în companiile din subordinea și sub autoritatea acestuia, să fie promovat dialogul ca element esențial în soluționarea conflictelor”, a declarat Ministrul Transporturilor”, Iulian Matache, potrivit unui comunicat de presă remis B365.ro.

Ștefan Scoruș, fost director CNADNR, lansează acuzații grave la adresa foștilor săi superiori, despre care spune că l-au supus la umilințe. Scoruș a făcut mai multe dezvăluiri despre abuzurile și ilegalitățile din companie. VEZI DETALII AICI.

De asemenea, Alin Goga, director suspendat din CNADNR, susține că superiorii săi au case impresionante, deși au lucrat doar la stat. Goga lansează o serie de acuzații la adresa acestora. CITEȘTE DECLARAȚIILE LUI GOGA, AICI.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button