CONTROL DAY OUT: Un tânăr din public susține că a fost bătut de jandarmi. VIDEO

de:
29 iun. 2014
0 Afișari
CONTROL DAY OUT: Un tânăr din public susține că a fost bătut de jandarmi. VIDEO

CONTROL DAY OUT: Tânărul, care a filmat o parte din incident și l-a postat pe Youtube, spune că jandarmii au motivat comportamentul agresiv prin faptul că a se depășise ora 23:00; motiv pentru care a fost amendat pentru încălcare ordinii publice.

Tânărul care a postat video explică ce s-a întâmplat, pe Youtube: „Cum am luat pumni in burta, buza sparta, iphone spart si amenda de la civilii din jandarmeria Romana care, in lipsa organizatorilor care erau ocupati cu alte organizari, au descins pe noi in locatie la 20 de minute dupa ce s-a terminat evenimentul. (notez ca au dat numai cei care sunt imbracati in civili, pumn in burta de la cel cu trening adidas(trei dungi pe maini) (cot in gura = buza sparta de la cel in geaca albastra, si pumni in burta, imobilizare si iphone spart de la cel cu geaca portocalie pe interior)

In timp ce „eliberam proprietatea privata” am decis sa ii filmez pe jandarmi cum il forteaza chiar pe proprietarul locului sa paraseasca „proprietatea privata”. Acestia au vazut ca filmez, si au inceput sa imi puna piedici, sa intre in mine zicand ca „dau peste ei” si sa imi administreze pumni in burta, dupa care imi urau „o seara buna” ca sa se auda pe filmare.
In timp ce ma duceam spre parcare („eliberasem deja perimetrul”) la minutul 1:00 de nicaeri, un jandarm in civil m-a luat din spate, mi-a ridicat mainile la spate, m-a imobilizat, si a inceput sa strige „Buletinul!!” in timp ce imi dadea pumni in burta si peste mana ca sa imi cada telefonul din mana, in mod evident, fiind imobilizat nu aveam cum sa ajung la buletin, dupa un drum plin de pumni si piedici ca sa cad jos si palme peste mana ca sa nu il pot filma, m-a lasat la duba unde am fost legitimat si am fost anuntat ca voi primii amenda acasa, niciunul din jandarmi nu a vrut sa se legitimeze. Multumesc organizatorilor Control Day Out pentru atentia pe care au aratat-o in a asigura siguranta participatorilor la acest eveniment.

Am facut si screencap-uri cu Jandarmi in civil abuzivi si agresivi care m-au facut titrez, mentionez ca doar cei in civil m-au agresat”

Iată VIDEO: 

Cookies