LA MINE-N CARTIER

Control amplu în zona Bd. Unirii-Splaiul Independenței. Toleranță zero pentru comercianțiii ilegali

Demersul Edilului Sectorului 4 vizează respectarea normelor care impun un comerț legal si civilizat, în special în măsura în care numeroși cetățeni – rezidenți ai zonei s-au adresat Primăriei Sectorului 4, semnalând faptul că vânzătorii care își desfășoară activitatea în perimetrul respectiv perturbă traficul pietonal, blocând trotuarele și oferind spre vânzare mărfuri de o calitate cel puțin îndoielnică.

Verificările au relevat faptul că aceștia încercau să comercializeze orice altceva, mai puțin ceea ce li se permitea prin autorizația de funcționare. Mai precis, în loc de ornamente și cadouri specifice Sărbătorilor de Iarnă, aceștia expuneau o întreagă gamă de produse textile, inclusiv lenjerie intimă, se arată într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Totodată, autorizațiile temporare de funcționare, valabile strict pentru perioada Craciunului și a Anului Nou, erau eliberate de Autoritatea Locală a Sectorului 5, deși respectivii iși desfășurau activitatea pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 4.

În consecință, odată cu decizia Primarului Cristian Popescu -Piedone, care a dispus aplicarea sancțiunilor ce se impun, cât și intrarea în legalitate, polițiștii locali au aplicat 27 de amenzi totalizând 67.500 lei.

„Verificările vor continua în toată perioada următoare, astfel încât, toți cei care nu respectă reglementările legale în viguare vor fi prompt identificați și amendați, până când vor înțelege că pe raza Sectorului 4 nu vom tolera abateri de la practicarea unui comerț civilizat”, a spus Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 4.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button