ARHIVA B365

Controale la complexul comercial „Dragonul Roşu”

80 de comisari ai Gărzii Financiare realizează controale neanunţate în centrul comercial de la marginea Capitalei, anunţă HotNews.ro. „Se urmăreşte depistarea comercianţilor care nu deţin acte de provenienţă a mărfurilor. De asemenea, se verifică şi înregistrarea veniturilor realizate din comercializarea bunurilor”, a declarat Alexandru Cristea, purtător de cuvânt al Gărzii Financiare.

Săptămâna trecută, două persoane au fost puse sub acuzare în urma unor percheziţii efectuate în 29 august, în complexul comercial Dragonul Roşu. În timpul descinderilor, comercianţii au încercat să perturbe activitatea organelor de urmărire penală, completează RTV.net.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, a fost constituită, la data de 23 august 2012, o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrafacere de produse şi marcă. Totodată, în cauză a fost începută urmărirea penală faţă de două persoane ce desfăşoară activităţi comerciale”, au declarat surse oficiale pentru Medfiafax.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button