ȘTIRI

Controale la amatorii de grătare din București

Acestia au aplicat doar doua amenzi de cate 1.000 de lei, dand mai mult avertismente si informand cetatenii privind Legea picnicului, transmite Mediafax.

Controalele, care vor continua pana pe 6 mai, vizeaza respectarea Legii picnicului nr. 54/ 2012, care interzice organizarea activitatilor de picnic in alte zone decat cele special amenajate sau indicate.

In Capitala, o echipa de comisari ai GNM a fost in control in noua zone: Raul Colentina, parcurile Plumbuita, Cosmos, Tineretului, Drumul Taberei, Crangasi, IOR, Sebastian si Lacul Vacaresti, a declarat joi, pentru Mediafax, comisarul Aurelian Parvu, care a facut parte din aceasta echipa.

Dintre zonele controlate, doar in parcurile Tineretului si Crangasi sunt zone de picnic, care erau ocupate in proportie de 20-30%. In afara acestor zone, in celelalte parcuri nu au fost gasiti oameni iesiti la picnic, a precizat Parvu.


Organizarea activitatilor de picnic in alte zone decat cele special amenajate sau indicate ca atare se sanctioneaza cu amenda intre 1.000 si 3.000 de lei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button