Şofer de maxi-taxi prins băut la volan în timpul unui control la punctele de ieşire din Bucureşti

de:
06 sept. 2012
0 Afișari
Şofer de maxi-taxi prins băut la volan în timpul unui control la punctele de ieşire din Bucureşti

 

În cele două ore, pentru neregulile depistate, poliţiştii au aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 31.500 de lei. De asemenea, în trei cazuri au fost reţinute permisele de conducere, în tot atâtea situaţii poliţiştii au retras certificatele de înmatriculare, iar în alte două cazuri au fost reţinute plăcuţele de înmatriculare, scrie mediafax.ro.

Un conducător al unui maxi-taxi a fost depistat de poliţişti, în oraşul Pantelimon, în timp ce conducea aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, un autovehicul care efectua transport public de persoane a fost imobilizat, întrucât nu avea licenţă pentru desfăşurarea acestei activităţi.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Autostrăzi şi ai Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei care, în intervalul orar 7.00-9.00, au acţionat pe arterele rutiere care converg către municipiul Bucureşti, respectiv DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, DN7 şi Autostrada A1 (pe raza judeţului Ilfov), precum şi în municipul Bucureşti (zona B-dului Dimitrie Pompei).


Cookies