CONTROALE în Târgul AUTOVIT din sectorul 4. Ce au CONFISCAT inspectorii

de:
25 iul. 2016
2 Afișari
CONTROALE în Târgul AUTOVIT din sectorul 4. Ce au CONFISCAT inspectorii

În data de 23.07.2016, în cadrul unei acţiuni comune cu Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, desfăşurată în târgul Autovit din municipiul Bucureşti, sectorul 4, inspectorii din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti au reţinut în vederea confiscării 706 buc. diverse articole de îmbrăcăminte, 70 buc. accesorii îmbrăcăminte, 14 buc. parfumuri, 7 litri băuturi spirtoase şi 42 kg cafea măcinată, în valoare totală de aproximativ 10.000 de euro.

Mărfurile în cauză, erau inscripţionate cu numele unor mărci de prestigiu, cum ar fi : ADIDAS, PUMA, NIKE, LACOSTE, DIESEL, POLO, ARMANI, D&G, TOMMY HILFIGER, BOSS, BURBERY, J.B., JACK DANIELS, ABSOLUT, JACOBS, DALMAYR, LAVAZZA etc.

Astfel, pentru abaterile constatate cu ocazia controlului, au fost aplicate 3 amenzi contraventionale în cuantum total de 15.000 lei.

De asemenea, pentru bunurile care aduc atingere unor drepturi de proprietate intelectuală, urmează a se sesiza titularii acestor drepturi.

De asemenea, în cadrul aceleaşi acţiuni jandarmii din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 500 lei, şi au reţinut în vederea confiscării un număr de 150 buc. îmbrăcăminte şi încălţăminte sport fără documente de provenienţă, în valoare estimativă de 1200 euro.

Cookies