CONTROALE în supermarketuri, după cazul bebeluşilor îmbolnăviţi în Argeş. Se iau probe de portocale

de:
12 feb. 2016
0 Afișari
CONTROALE în supermarketuri, după cazul bebeluşilor îmbolnăviţi în Argeş. Se iau probe de portocale

Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor din Arges a demarat, sambata dimineata, controale in supermarketuri. Andrei Butaru, presedinte al ANSVSA, a dconfirmat că se fac controale intr-un lant de magazine din Pitesti.

ANCHETĂ a Poliţiei în cazul celor 11 copii de la Spitalul Marie Curie. Care este starea bebeluşilor

Poliţiştii au ridicat, vineri, de la Spitalul „Marie Curie” documente care-i vizează pe cei 11 copii transferaţi din Argeş, dar şi foaia de observaţie a bebeluşului decedat. Potrivit ultimelor declaraţii ale medicilor, starea unuia dintre bebeluşii bolnavi, internaţi la spitalul Marie Curie, s-a agravat însă, la majoritatea copiilor, situaţia s-a ameliorat.

Încă 13 bebeluși au ajuns ieri noapte la spital. Numărul celor internați a ajuns la 27

Situație gravă în județul Argeș! 14 copii din acest județ sunt internați în acest moment în spitalele din București, iar alți 13 au fost spitalizați în cursul nopții la Pitești și Câmpulung. Unul dintre bebelușii care s-au îmbolnăvit a decedat la 8 februarie. El ar putea fi deshumat, pentru ca anchetatorii să preleveze probe. Autoritățile din Argeș au deschis un dosar de ucidere din culpă.

Conducerea spitalului din Piteşti şi asistenta-şefă, AMENDATE în cazul bebeluşilor bolnavi

Conducerea Spitalului de Pediatrie Pitești și asistenta-şefă au fost amendate de Direcția de Sănătate Publică, deoarece, conform verificărilor, în acelaşi salon au fost internaţi copii cu afecţiuni diferite.

Cookies