ȘTIRI

Controale în piețele și magazinele din București, la alimentele vândute de FLORII și de PAȘTE

FLORII și PAȘTE 2014: În mai puțin de două ore, Poliția Capitalei a întocmit 7 dosare penale și a aplicat 23 de amenzi în valoare totală de 90.000 de lei. Totodată au fost confiscate 300 de kilograme de pește despre care există informații că ar fi braconat, informează RomâniaLiberă.ro.

FLORII și PAȘTE 2014: De asemenea, în cursul zilei de ieri, 11 aprilie poliţiştii Capitalei au acţionat pe linia combaterii infracţiunilor de natură economică, precum şi pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor de orice natură, fiind întocmite cinci dosare penale şi aplicate peste 20 de sancţiuni contravenţionale.

FLORII și PAȘTE 2014: ”Poliţiştii bucureşteni au acţionat în mai multe staţii de metrou, la  punctele de lucru ale mai multor societăţi comerciale, fiind întocmite cinci dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

FLORII și PAȘTE 2014: Poliţiştii Capitalei au aplicat, în urma verificărilor efectuate, peste 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 76.000 lei.

FLORII și PAȘTE 2014: Poliţia Capitalei continuă activităţile specifice pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor de natură economică, a furturilor, precum şi a infracţionalităţii stradale, specifice perioadei Sărbătorilor Pascale”, informează DGPMB într-un comunicat de presă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button