Controale în piețele din Sectorul 4 și la Big Berceni. Ce a găsit Piedone la o shaormerie VIDEO

de:
30 iun. 2015
5 Afișari
Controale în piețele din Sectorul 4 și la Big Berceni. Ce a găsit Piedone la o shaormerie VIDEO

Primarul Cristian Popescu – Piedone continuă seria verificărilor întreprinse în scopul identificării oricăror abateri de la practicarea unui comerţ civilizat.
Odată cu debutul sezonului cald, Edilul a intensificat derularea acestor acţiuni pe toată raza Sectorului 4, în contextul în care, în această perioadă, temperaturile cresc direct proporţional cu riscul alterării produselor alimentare expuse spre comercializare, informează un comunicat de presă remis de Primăria Sectorului 4.

Controlul de marți i-a vizat într-o primă etapă pe comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în incinta Pieţei Sudului, ulterior fiind extinse în rândul agenţilor economici din zona Big Berceni, adaugă sursa citată.

Pentru comercializarea produselor fără termen de valabilitate sau cu termen de valabilitate expirat, au fost aplicate amenzi totalizând 40.900 lei.

 

Am continuat seria verificărilor la comercianţi, mai ales că suntem în perioada caldă, când riscul alterării produselor alimentare expuse spre comercializare este uriaş.  Pentru abaterile pe care le-am găsit azi în zona Piaţa Sudului, am aplicat amenzi totalizând 40.900 lei.  Vă rog să îmi semnalaţi oriunde vedeţi că sunt probleme de acest fel, iar eu voi acţiona!

Posted by Cristian Popescu Piedone on Tuesday, 30 June 2015

„În urma sesizărilor pe care le-am primit din partea cetăţenilor, atât prin petiţii, cât şi online, pe e-mail sau pe facebook, mi-au fost semnalate posibilele nereguli în activitatea desfăşurată de anumiţi agenţi comerciali din Sectorul 4. Fie că sunt private sau sunt administrate de Autoritatea Locală, noi nu am făcut diferenţă, sancţionând drastic orice abatere de la practicarea unui comerţ civilizat.„, a transmis Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4.

Pentru maximă eficienţă, verificările sunt realizate personal de Primar, în prezenţa unui singur reprezentant al Corpului de Control, ulterior, în funcţie de cele constatate, fiind angrenate şi efectivele Poliţiei Locale Sector 4.

Cookies