ARHIVA B365

Controale ANPC pe litoral. Ce au găsit inspectorii pe o terasă din Eforie Sud

Inspectorii ANPC au verificat mai multe terase din Eforie Sud, iar la una dintre ele, aceștia au găsit mâncare expirată, pâine şi sarmale mucegăite și muşte prinse de tavanul bucătăriei într-un lipici special pentru insecte, informează romanialibera.ro.

Inspectorii au constatat și că terasa nu avea autorizație de funcționare și au decis închiderea ei.

„Mâncare expirată, pâine mucegăită, produse fără elemente de identificare, cornurile cu ciocolată care nu sunt ţinute la temperaturile indicate de producător, ce să vă zic, închidem unitatea. Nici nu mai am cuvinte, aş fi politicos să spun că este o bătaie de joc, încalcă legea flagrant. Închidem unitatea şi nu cred că-i dăm drumul la cum arată şi bucătăria. (…) Aţi văzut că în bucătărie nu aveau perdea, au pus un lipici de prins muşte decât să pună o perdea”, a spus Marius Dunca, președintele ANPC.

Acesta a mai precizat că unitatea va primi o amendă între 10 000 și 20 000 de lei.

Echipele de control au mers și la o terasă în care s-au găsit nereguli anul trecut, dar care acum nu mai avea probleme.

„Ştiţi foarte bine că anul trecut am fost împreună aici şi chiar am declarat că mai lipseau doar crocodilii. Uitaţi-vă cum arată acum, condiţii de servire, oamenii cum sunt îmbrăcaţi, calitatea serviciilor, bucătăria foarte curată, şi-au cerut scuze pentru nu ştiau acest aspect de depozitare la temperaturi necorespunzătoare, dar avem un exemplu că se poate şi uitaţi-vă că şi terasa este plină”, a mai declarat Marius Dunca.

Controalele ANPC vor continua pe litoral toată vara.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button