ARHIVA B365

Controale ale poliţiştilor în zona lacului Mihăileşti. Ce amenzi au aplicat oamenii legii

La data de 24 mai a.c., poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Ilfov şi cei din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au acţionat, în zona lacului Mihăileşti, de pe râul Argeş, pentru prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal, precum şi pentru verificarea respectării prevederilor referitoare la perioadele şi zonele de prohibiţie a pescuitului.

În urma acţiunii, poliţiştii au constatat 4 infracţiuni de pescuit în perioada de prohibiţie, deţinere şi folosire de plase monofilament, fapte prevăzute de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.200 de lei, şi au ridicat în vederea confiscării unelte de pescuit şi plase monofilament, în valoare de 600 de lei, potrivit unui comunicat remis B365.ro de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pentru protejarea fondului piscicol, precum şi pentru asigurarea respectării prevederilor legale, astfel de acţiuni vor fi derulate şi în perioada următoare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button