ARHIVA B365

Contractul pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate al autostrăzii Sibiu-Pitești poate fi semnat

Curtea de Apel Bucuresti a intors decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) care stabilise ca CNADNR sa evalueze din nou ofertele depuse in cadrul licitatiei pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate al autostrazii A1 Sibiu – Pitesti – document necesar pentru demararea constructiilor in viitor, informează Hotnews.ro.

Decizia justitiei este definitiva, iar asta inseamna ca CNADNR poate semna contractul cu asocierea Asocierea Spea Ingineria Europea S.A. Milano Italia Sucursala Bucuresti ¬ Tecnic Consulting Engineering Romania SRL ce castigase licitatia initial. De mentionat ca firma Tecnic Consulting Engineering este proiectantul autostrazii Orastie – Sibiu Lot 3, acolo unde au fost si sunt in continuare mari probleme de stabilitate si cu alunecari de teren.

Curtea de Apel a decis joi sa accepte recursul declarat de CNADNR si sa modifice o decizie a CNSC din luna aprilie prin care autoritatea statului era obligata la reevaluarea ofertelor in cadrul licitatiei pentru Revizuirea Studiului de fezabilitate al autostrazii A2 Sibiu – Pitesti. In cadrul acelei proceduri, CNADNR a atribuit contractul catre Asocierea Spea Ingineria Europea S.A. Milano Italia Sucursala Bucuresti – Tecnic Consulting Engineering Romania SRL in luna februarie, insa la CNSC a fost depusa o contestatie de catre firma Romair Consulting, firma ce s-a aflat pe primul loc din punct de vedere al ofertei financiare.

Acum, dupa decizia Curtii de Apel, CNADNR poate semna contractul cu castigatorul initial al licitatiei, Asocierea Spea Ingineria Europea S.A. Milano Italia Sucursala Bucuresti – Tecnic Consulting Engineering Romania SRL.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button