ARHIVA B365

Contractul dintre Loteria Română şi Intralot expiră la sfârșitul anului 2014 şi nu va fi prelungit

În schimb, va negocia contracte cu o parte din subcontractorii Intralor și va asigura funcționarea sistemului prin specialiștii proprii, a spus ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov.

„Contractul cu firma Intralot, privind administrarea și gestionarea tuturor jocurilor loteristice, nu se va prelungi. Actualul act adițional, prin care s-a prelungit acest contract, este în vigoare până în data de 31 decembrie. În urma discuțiilor avute, am decis de comun acord cu conducerea Compania Naţională Loteria Română SA, ca aceasta să efectueze demersurile necesare pentru încheierea de contracte cu o parte din subcontractorii Intralot, în vederea asigurării funcționării sistemului Loto, în continuare, fără nicio modificare”, a transmis Darius Vâlcov, potrivit B1 Tv.

Potrivit ministrului Finanţelor, contractul cu Intralot încetează în ultima zi a acestui an, iar conducerea Loteriei a dat asigurări că tragerile Loto nu vor suferi modificări de niciun fel, în urma întreruperii contractului firma grecească.

„Totodată, Compania Națională Loteria Română a început demersurile pentru ca din ianuarie 2015 să asigure funcționarea întregului sistem prin specialiști proprii”, a mai spus Vâlcov în declaraţia de presă.

Loteria Română şi Intralot au început să colaboreze în 2003, printr-un contract pe zece ani care viza jocuri loteristice şi servicii suport şi care a expirat în decembrie 2013. După expirarea contractului, acesta a fost prelungit prin acte adiţionale.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button