BAZAR

Contopirea pedepselor lui Gigi Becali, discutată joi de Tribunalul București

Tribunalul București va discuta astăzi cerea de contopire a pedepselor primite de George Becali în cele trei dosare în care acesta a fost condamnat. Cererea fostului deputat a fost depusă în data de 7 iunie, însă la termenul trecut s-a disputat amânarea deciziei instanței, pentru că avocații lui Becali au uitat să depună mai multe acte importante la dosar, fiind chiar concediați din acest motiv, informează RTV.

George Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi în dosarul „Valiza” şi la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării de persoane, suspendarea transformându-se în executare în urma condamnărilor din celelalte două dosare..

Pe 4 iunie, George Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în dosarul ‘Valiza’.

De asemenea, el a fost condamnat, pe 20 mai, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu.

George Becali a mai primit, în luna februarie, trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul privind sechestrarea de persoane, însă instanţa supremă a anulat suspendarea, astfel încât condamnarea s-a transformat în trei ani de închisoare cu executare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button