ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Continuă scandalul din AUR. Șoșoacă acuză că totul a pornit de la bani și de la un hotel din București

Senatoarea Diana Șoșoacă, recent exclusă din AUR, susține că plecarea sa din partid a pornit de la un scandal legat de bani, conducerea centrală cerând o parte din suma forfetară primită de parlamentari.

Europa Liberă a stat de vorbă cu Diana Șoșoacă, senatoarea exclusă din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), această dezvăluind că „totul a pornit de la bani pentru că ideologie nu există”.

Fosta membră AUR susține că actuala conducere a partidului a cerut fiecărui senator și deputat jumătate din suma forfetară.

„În partid este în acest moment un scandal imens, cei din conducerea AUR cer jumătate din cei 28.000 de lei dați pentru cheltuielile senatorului”, a afirmat Diana Iovanovici Șoșoacă.

Mai mult, senatoarea adaugă că parlamentarii AUR trebuie să dea 2.000 de lei în fiecare lună către partid pentru donațiile AUR în scop caritabil.

Scandalul din AUR. Cine conduce, de fapt, partidul:

„Eu nu am dat bani. De aici au pornit și cele mai multe probleme, pentru că am refuzat categoric să dau din acei bani cu care trebuie să întrețin un cabinet, să plătesc consilierii, să cumpăr materiale de birotică”, a precizat senatoarea.

Ea subliniază că toți parlamentarii AUR au fost chemați la sediu pentru a încheia contracte de leasing cu o „societate din sfera AUR pentru achiziționarea de autoturisme Logan”, dar și că toți membrii AUR care erau din provincie erau obligați să locuiască la un hotel din București al lui Marius Lulea, actualul președinte al partidului în acte.

„Toți membrii AUR care erau din provincie erau obligați să locuiască la hotelul domnului Lulea, actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare, inclusiv acel hotel îi aparține”, a declarat Diana Iovanovici Șoșoacă pentru Europa Liberă.

Pe site-ul AUR, Marius Lulea apare ca fiind președintele Organizației Oamenilor de Afaceri și membru în Biroul Național de Conducere, for care a sancționat-o pe senatoare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button