Continuă proiectul „5 pentru 5”. Ce artiști vor cânta în ultima zi a evenimentului care evidențiază clădirile de patrimoniu din București (P)

27 aug. 2021
91 afișări
Continuă proiectul „5 pentru 5”. Ce artiști vor cânta în ultima zi a evenimentului care evidențiază clădirile de patrimoniu din București (P)
Continuă proiectul „5 pentru 5”. Ce artiști vor cânta în ultima zi a evenimentului care evidențiază clădirile de patrimoniu din București (P). Sursa foto: 5 pentru 5

Proiectul „5 pentru 5”. Cinci clădiri de patrimoniu din București vor fi iluminate pentru a le reaminti cetățenilor despre frumusețea și importanța pe care o au acestea pentru Capitală. Mai mult, în ultima zi a evenimentului vor avea loc cinci concerte simultan, unul la fiecare clădire.

Proiectul „5 pentru 5”, care are ca scop evidențierea a cinci clădiri de patrimoniu din București, se află în plină desfășurare. Începută de pe data de 25 august, inițiativa se va desfășura pe parcursul a cinci zile, perioadă în care aceste clădiri istorice vor fi iluminate noapte de noapte, pentru a scoate în evidență frumusețea și caracteristicile arhitecturale care au contribuit la consacrarea acestor clădiri de patrimoniu.

Ultima zi a „5 pentru 5” va aduce o surpriză bucureștenilor

Proiectul, realizat de Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache, se va încheia pe data de 29 august, prilej cu care bucureștenilor li s-a pregătit o surpriză.

Ultima zi se va încheia a „5 pentru 5” se va încheia în acorduri muzicale, deoarece organizatorii au pregătit un final inedit: cinci concerte vor avea loc simultan, respectiv câte unul la fiecare clădire de patrimoniu implicată în proiect. Următoarele clădiri istorice au fost incluse în proiect:

  • Universitatea Națională de Apărare Carol I,
  • Colegiul Național Gheorghe Lazăr,
  • Facultatea de Medicină,
  • Facultatea de Drept,
  • THE ARK.

Astfel, pe 29 august, în intervalul orar 20.00 – 22:00, bucureștenii sunt invitați să își petreacă timpul liber la unul dintre cele cinci momente muzicale pregătite pentru ei cu ocazia încheierii „5 pentru 5”. Iată artiștii care vor fi prezenți:

  • Valentin Boghean Band va avea un moment muzical la Universitatea Națională de Apărare Carol I
  • Dl. Goe Band va cânta la Colegiul Național Gheorghe Lazăr
  • Adrian Nour & Trio Zamfirescu vor performa la Facultatea de Drept
  • Adrian Naidin & Band vor susține un concert la THE ARK

Intrarea la toate cele cinci concerte din cadrul proiectului „5 pentru 5” este gratuită, iar accesul se va face în limita locurilor disponibile. Intrarea se va face pe regula „primul venit, primul servit”, până la epuizarea tuturor locurilor puse la dispoziție de organizatori.

Evenimentele din seara de 29 august se vor desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național de autorități în vederea prevenirii și combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Cookies