Continuă lucrările la stațiile de metrou din Capitală – Mihai Bravu se va închide parțial în weekend

13 mai 2021
82 Afișari
Continuă lucrările la stațiile de metrou din Capitală - Mihai Bravu se va închide parțial în weekend

Metrorex a anunțat că în acest weekend vor avea loc lucrări de refacere a finisajelor din stația Mihai Bravu. În urma acestor lucrări vor fi instalate placaje noi de granit. Un proces similar a început luni în stația de metrou Ștefan cel Mare, însă procesul va dura mai mult acolo din cauza dimensiunii stației.

Potrivit companiei de transport în subteran Metrorex, lucrările de la stația Mihai Bravu vor începe vineri și vor ține până duminică. Este vizată refacerea finisajelor accesului A, adică ieșirea spre Șoseaua Mihai Bravu. Lucrările vor duce la închiderea accesului A pentru călători pe parcursul weekendului. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul Metrorex.

„Metrorex informeaza ca, in perioada 14.05 – 16.05.2021 (vineri, sambata si duminica), la statia de metrou Mihai Bravu, situata pe Magistrala 1, se vor realiza lucrari de refacere a finisajelor accesului A (iesirea spre Sos. Mihai Bravu).
Aceste lucrari presupun decopertarea pardoselilor existente si pregatirea stratului suport pentru montarea de noi placaje de granit.
Pentru buna desfasurare a lucrarilor si pentru siguranta calatorilor, in perioada mai sus mentionata, traficul pietonal la accesul A (fara copertina) al statiei de metrou Mihai Bravu va fi inchis.
Pe toata perioada lucrarilor, zona va fi asigurata corespunzator si delimitata cu banda de semnalizare pentru directionarea accesului publicului calator.
Aceste lucrari se inscriu intr-un program ce vizeaza refacerea finisajelor accesurilor anumitor statii de metrou care de-a lungul timpului au suferit deteriorari.
Va multumim pentru intelegere si va prezentam scuze pentru disconfortul creat!”, au scris cei de la Metrorex.

Lucrări similare au început deja și la stațiile Ștefan cel Mare și Pipera

Zilele trecute au început lucrări pentru instalarea de noi finisaje și la două stații de metrou din nordul Capitalei – este vorba de Ștefan cel Mare și Pipera. Dacă la Ștefan cel Mare lucrările vor dura 11 zile – între 10 mai și 21 mai, la Pipera lucrările se vor întinde pe parcursul a 22 de zile – acestea au început pe 6 mai și vor fi încheiate pe 28 mai, anunță compania de transport subteran. Acest program de reparații vizează refacerea finisajelor mai multor stații cu vechime care au suferit de-a lungul timpului deteriorări din cauza vremii sau a circulației persoanelor.

Cookies