LA MINE-N CARTIER

Continuă înfrumusețarea parcurilor din Sectorul 1. Ce spații verzi vor fi îngrijite astăzi

Primăria Sectorului 1 a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că se continuă acțiunea de curățare, toaletare și salubrizare a parcurilor, spațiilor verzi și aliniamentelor stradale din sector. Lucrătorii Administrației Domeniului Public Sectorul 1 au început încă de marți dimineață operațiunile de înfrumusețare, când au pornit toaletarea pe Bulevardul Ion Mihalache și Parcul Venus.

Primăria Sectorului 1 a postat pe pagina de Facebook a instituției un anunț privind continuarea demersurilor de toaletare, înfrumusețare și igienizare a parcurilor, spațiilor verzi și aliniamentelor stradale. Potrivit instituției, această acțiune are ca scop oferirea „celor mai bune condiții” pentru bucureștenii care doresc să se relaxeze în natură după o zi de muncă.

„Parcurile și spațiile verzi din Sectorul 1 își schimbă înfățișarea! Continuăm acțiunea de îngrijire, înfrumusețare și igienizare a parcurilor, scuarurilor și aliniamentelor stradale pe care le administrăm pentru a-i primi în cele mai bune condiții pe bucureștenii care doresc să se relaxeze și să-și încarce bateriile după o zi de muncă în mijlocul naturii.”, au scris oficialii Primăriei Sectorului 1 pe Facebook.

Ce zone din Sectorul 1 vor fi înfrumusețate astăzi

În cadrul postării cu pricina a fost oferită și o listă a zonelor verzi ce vor fi îngrijite astăzi de angajații Administrației Domeniului Public Sectorul 1.

„Echipele de muncitori ale ADP Sector 1 vor acționa astăzi pentru salubrizarea, igienizarea, tunderea și curățarea spațiilor verzi din Parcul Bazilescu, Șos. București-Târgoviște, Bd. Bucureștii Noi, Bd. Poligrafiei – dealuri, Bd. Banu Manta, Șos. Nicolae Titulescu, Parcul Venus, Cimitirul Sovietic, Parcul Automatica, Șos Pipera, Parcul Perla, Str. Ștefan Burileanu, Str. Alexandru Șerbănescu și Bd. Ion Mihalache.”

Mai mult, potrivit postării Primăriei Sectorului 1, angajații Administrației Domeniului Public Sectorul 1 (ADP S1) au început operațiunile de toaletare a spațiilor verzi încă din această dimineață, fiind vizate atât Bulevardul Ion Mihalache dar și Parcul Venus.

„Imaginile sunt făcute în această dimineață la acțiunea desfășurată pe Bulevardul Ion Mihalache și în Parcul Venus.”, au scris în încheiere oficialii Primăriei Sectorului 1 pe Facebook.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button