Continuă demolările de clădiri ilegale în București. O magazie lipită de un bloc din Ferentari a fost dărâmată azi

03 feb. 2023
2040 afișări
Continuă demolările de clădiri ilegale în București. O magazie lipită de un bloc din Ferentari a fost dărâmată azi
Continuă demolările de clădiri ilegale în București. O magazie lipită de un bloc din Ferentari a fost dărâmată azi | Sursă foto: Captură-Facebook PS5

Seria de demolări din Sectorul 5 continua. Primăria a anunțat că o altă construcție ce fusese ridicată ilegal a fost demolată de către administrația publică.

Intervenția a avut loc în urma mai multor sesizări făcute de către locuitorii din zona respectivă.

Noi demolări în Sectorul 5 din București

Primăria Sectorului 5 a anunțat că o clădire ce a fost construită ilegal lângă un bloc din aria administrată a fost demolat. Respectiva magazie se afla lângă blocul de locuințe de mulți ani, iar aerisirile subsolului erau obturate de aceasta.

Construcția ridicată în mod ilegal se afla pe Calea Ferentari numărul 20, după cum a informat Primăria Sectorului 5

Continuăm să demolăm construcțiile ilegale din Sectorul 5! Cetățenii Sectorului 5 trebuie să știe că Primăria Sectorului 5, prin Direcțiile și Serviciile abilitate, va sancționa aceste practici ori de câte ori este cazul, a informat PS5.

Autoritățile au intervenit în urma sesizărilor de au fost primite de la cetățenii ce locuiesc în zona respectivă.

De asemenea, Primăria Sectorului 5 a transmis că în perioada următoare vor fi executate lucrări de reabilitare termică și pe partea imobilului ce era acoperită de clădirea demolată.

Alte 8 construcții au fost demolate la finalul lunii ianuarie

La finalul lunii ianuarie, PS5 a transmis că 8 construcții ilegale au fost demolate. Respectivele construcții de aflau pe strada Intrarea Frâncești, numărul 4.

Acestea nu făceau decât să ocupe spațiul public, iar în timp deveniseră un loc de întâlnire pentru consumatorii de substanțe psihoactive.

După demolarea propriu zisă a construcțiilor ilegale, odată cu eliberarea spațiului, Primăria Sectorului 5 a anunțat că se va ocupa și de salubrizarea și igienizarea zonei respective.

City managerul Sectorului 5, Rareș Hopincă, declara atunci că celor 8 constricții identificate reprezintă doar un exemplu în ceea ce privește încălcarea legii de către cetățeni.

Cookies