Continuă curățenia stradală pe Bulevardul Ferdinand I din Sectorul 2. Pe 13 iulie, se va interveni pe sensul dinspre Șos. Mihai Bravu spre Bd. Pache Protopopescu

12 iul. 2023
388 Afișari
Continuă curățenia stradală pe Bulevardul Ferdinand I din Sectorul 2. Pe 13 iulie, se va interveni pe sensul dinspre Șos. Mihai Bravu spre Bd. Pache Protopopescu
Continuă curățenia stradală pe Bulevardul Ferdinand I din Sectorul 2. Pe 13 iulie, se va interveni pe sensul dinspre Șos. Mihai Bravu spre Bd. Pache Protopopescu | Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 2

Curățenia generală de pe Bulevardul Ferdinand I va continua pe celălalt sens de mers pe data de 13 iulie. Primăria Sectorului 2 a anunțat intervalul orar în care se va interveni pentru igienizarea zonei.

Pe Bulevardul Ferdinand I, sensul de mers dinspre Șos. Mihai Bravu spre Bd. Pache Protopopescu, continuă curățenia

Primăria Sectorului 2 a anunțat, pe pagina de Facebook, că joi, pe data de 13 iulie 2023, în intervalul orar 10:00-17:00, se va face curățenie generală pe Bulevardul Ferdinand I, pe sensul de mers dinspre Șos. Mihai Bravu spre Bd. Pache Protopopescu.

Celălalt sens de deplasare dinspre Bd. Pache Protopopescu spre Șos. Mihai Bravu a fost spălat și curățat în urmă cu o săptămână, a reamintit Primăria Sectorului 2.

PS2 a mai transmis următoarele:

Pentru că acţionăm mecanizat, cu utilaje, curăţând până la bordură şi pe trotuare, avem rugămintea ca în intervalul orar menţionat să nu lăsaţi maşinile parcate în zonă.

Vă rugăm să distribuiţi anunţul pentru a ajunge la cât mai multe persoane care deţin maşini şi locuiesc în zona Bd. Ferdinand I.

Lucrările de reabilitare la trotuarele de pe Bulevardul Lacul Tei au început

Primăria Sectorului 2 a anunțat recent că au fost începute lucrări de reparații ale străzilor și trotuarelor, astfel încât acestea să atingă standardele de siguranță pentru locuitori.

Primăria a anunțat luni, pe data de 10 iulie 2023, că au fost începute lucrările la trotuarele de pe Bulevardul Lacul Tei, fiind o importantă arteră a zonei administrate. Aici, trotuarele sunt pline de gropi și pot pune siguranța pietonilor în pericol.

Acesta a fost mesajul transmis de administrația publică:

⛏ Din aproape în aproape, schimbăm fața Sectorului 2. Zilele trecute am început asfaltarea trotuarelor de pe Bulevardul Lacul Tei.

👨‍👩‍👧‍👦 Totul pentru siguranța și confortul locuitorilor Sectorului 2.

Cu toate astea, Primăria Sectorului 2 nu a menționat și în cât timp vor fi finalizate lucrările pe acest segment de drum.

Vizat de curățenia generală a fost și Bulevardul Lacul Tei. La mijlocul lunii iunie, s-a intervenit cu utilaje speciale la partea carosabilă pentru a fi igienizat și spălat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies