Continuă cercetările în cazul morții femeii găsite în lada patului, într-un apartament din Sectorul 4. Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-a sesizat din oficiu

05 iun. 2023
381 Afișari
Continuă cercetările în cazul morții femeii găsite în lada patului, într-un apartament din Sectorul 4. Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-a sesizat din oficiu
Continuă cercetările în cazul morții femeii găsite în lada patului, într-un apartament din Sectorul 4. Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-a sesizat din oficiu. Sursa imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Anchetatorii continuă cercetările în cazul morții femeii găsite în lada patului, într-un apartament din Sectorul 4. Într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul București anunță că s-a sesizat din oficiu și a început urmărirea penală cu privire la infracțiunea de omor.

Noi informații în cazul morții femeii găsite în lada patului, într-un apartament din Sectorul 4

Sâmbătă, 03 iunie 2023, polițiști din cadrul Secției 16 au fost sesizați de proprietarul unui apartament din București, Sectorul 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriași, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacție. Parchetul de pe lângă Tribunalul București anunță că s-a sesizat din oficiu și a început urmărirea penală cu privire la infracțiunea de omor.

Sâmbătă și duminică, 03 și 04 iunie 2023, procurorul criminalist, polițiști din cadrul Serviciului Omoruri și cei din cadrul Serviciului Criminalistic au realizat cercetări la fața locului. Au fost ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză.

Tot sâmbătă, sacul din plastic a fost transportat la INML – Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, unde a fost desfăcut, constatându-se că în interior se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat în stare de putrefacție.

Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă, transmite sursa citată.

Duminică și luni au fost dispuse expertize genetice judiciare astfel încât să se poată stabili profilul genetic ADN al cadavrului, expertize ce sunt efectuate de INML.

Au fost audiați mai mulți martori

Autoritățile transmit că investigațiile și verificările au vizat toate ipotezele avute în vedere, dar și stabilirea identității victimei, sens în care au fost audiați mai mulți martori.

În spațiul public au fost vehiculate mai multe ipoteze cu privire la identitatea victimei și cu privire la identitatea presupusului autor, însă acestea, deși sunt avute în vedere în anchetă, în prezent nu pot fi nici confirmate, nici infirmate, întrucât cadavrul este considerat, în continuare, unul neidentificat.

În măsura în care vor fi obținute și alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, a conchis PTB.

Cookies