Contestaţia depusă pentru licitaţia privind construcţia Magistralei 6 de metrou a fost retrasă

de:
03 iun. 2019
0 Afișari
Contestaţia depusă pentru licitaţia privind construcţia Magistralei 6 de metrou a fost retrasă

„În data de 15 martie 2019, Metrorex a publicat în SEAP anunţul de participare pentru proiectarea şi execuţia structurii de rezistenţă a secţiunii 1 Mai – Tokyo, ‘Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă. (Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni). Proiectare şi execuţie lucrări structură de rezistenţă pentru Lotul 1.1: 1 Mai – Tokyo’, aferent Magistralei 6 de metrou. Un operator economic a depus o contestaţie în data de 28 mai 2019, iar în urma măsurilor de remediere, contestaţia a fost retrasă în data de 31 mai 2019”, arată Metrorex într-un comunicat.

Procedura de atribuire va continua după ridicarea suspendării în urma pronunţării soluţiei Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), urmând ca termenul limită de depunere a candidaturilor să fie decalat cu 20 de zile, spun reprezentanţii Metrorex.

Proiectul Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni este finanţat din fonduri de la bugetul de stat şi din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Valoarea estimată a obiectivului de investiţii fără TVA este de 1,269 miliarde lei.

Obiectul proiectului „Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă” este realizarea unei linii de transport public între Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni) şi Bucureşti, contribuind astfel la dezvoltarea economiei regionale şi îmbunătăţirea mediului urban prin reducerea blocajelor de trafic, accidentelor rutiere şi poluării aerului.

Cookies