Contestaţia depusă de Mircea Băsescu, la decizia de arestare preventivă, se judecă vineri

de:
23 iun. 2014
0 afișări
Contestaţia depusă de Mircea Băsescu, la decizia de arestare preventivă, se judecă vineri

Mircea Băsescu a depus contestație în seara de vineri, 20 iunie, iar această contestație a mers la Curtea de Apel din București care a fixat ca termen 27 iunie, informează România TV.

Mircea Băsescu, fratele mai mic al președintelui Traian Băsescu, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile din partea judecătorului de drepturi și libertăți a Tribunalului București, care a considerat că probele prezentate de DNA sunt suficiente pentru a-l pune pe acesta după gratii.

Fratele președintelui este acuzat că a luat 250.000 de euro de la familia lui Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, un interlop din Dragomirești, pentru a interveni pe lângă Traian Băsescu și a obține o soluție favorabilă în dosarul în care acesta era judecat pentru tentativă de omor.

Familia lui Bercea susţine că i-a cerut banii înapoi lui Mircea Băsescu, când Bercea Mondial a fost condamnat la opt ani de închisoare, iar acesta le-a organizat un flagrant spunând că este șantajat. Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial a depus la DNA o serie de înregistrări din care rezultă că Mircea Băsescu a luat banii.

Cookies